Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Απορρήτου

Η προστασία του Ιδιωτικού Απορρήτου των επισκεπτών της Ιστοσελίδας της είναι σημαντική για τη NEWCORE. Για το λόγο αυτό παρακαλούμε να διαβάσετε προσεχτικά πώς χρησιμοποιούνται οι πληροφορίες που συλλέγονται από την NEWCORE κατά την επίσκεψή σας στην Ιστοσελίδα της.

Μη Προσωπικά Δεδομένα

Κατά την πρώτη επίσκεψη ή χρήση της Ιστοσελίδας της NEWCORE, ενδέχεται να τοποθετηθούν στον υπολογιστή του χρήστη ορισμένες πληροφορίες, ευρέως γνωστές ως 'cookies' (αρχεία αναγνώρισης). Τα 'cookies' αυτά θα αποστέλλονται αυτόματα από τον υπολογιστή του χρήστη στην Ιστοσελίδα της NEWCORE, κάθε φορά που ο χρήστης επιλέγει να ξαναεπισκεφτεί τη συγκεκριμένη Ιστοσελίδα. Τα 'cookies' παρέχουν πληροφορίες αναφορικά με τον τρόπο και το χρόνο που ένας χρήστης επισκέφθηκε τη συγκεκριμένη Ιστοσελίδα, ενώ συγχρόνως επιτρέπουν στην NEWCORE να ελέγχει πόσοι χρήστες συνολικά έχουν επισκεφτεί την Ιστοσελίδα της. Η τεχνολογία αυτή συλλέγει τις πληροφορίες αθροιστικά και δεν συλλέγει προσωπικές πληροφορίες, οι οποίες να επιτρέπουν τον προσδιορισμό της ταυτότητας συγκεκριμένου πρόσωπου. Η NEWCORE ευελπιστεί, μέσω των πληροφοριών που συλλέγει με τη μέθοδο αυτή, να βελτιώσει την ποιότητα της Ιστοσελίδας της και των παρεχόμενων υπηρεσιών της. Τα 'cookies' δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών ούτε στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς. Χρησιμοποιούμε τα 'cookies' για να σας παρέχουμε πληροφορίες και να διεκπεραιώνονται οι παραγγελίες σας ενώ σε κάθε έξοδό σας από την ιστοσελίδα διαγράφονται αυτόματα. Πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι τα cookies είναι απόλυτα αναγκαία προκειμένου να λειτουργεί σωστά και απρόσκοπτα η ιστοσελίδα.

Προσωπικά Δεδομένα

Η NEWCORE δημιούργησε την παρούσα ιστοσελίδα με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών της. Η ιστοσελίδα www.newcore.gr είναι απλή και φιλική στη χρήση της ενώ έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες του κάθε χρήστη.

Η NEWCORE δεν συλλέγει προσωπικά δεδομένα. Για να διεκπεραιωθεί μια παραγγελία μέσω της Ιστοσελίδας μας είναι απαραίτητη η γνωστοποίηση από το χρήστη κάποιων προσωπικών του δεδομένων που θα επιτρέψουν στην NEWCORE να επεξεργαστεί τη συγκεκριμένη παραγγελία. Οποιαδήποτε συλλογή και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων πραγματοποιείται κατά τρόπο θεμιτό και νόμιμο, βάσει του Νόμου 2472/1997 περί "Προστασίας του Ατόμου από την Επεξεργασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα" και των αποφάσεων και κανονισμών της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Η NEWCORE υπεύθυνα δηλώνει ότι οποιαδήποτε συλλογή και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων πραγματοποιείται αποκλειστικά για σκοπούς που συνδέονται άμεσα με την εξυπηρέτηση των παραγγελιών προϊόντων που πραγματοποιήθηκαν μέσω της Ιστοσελίδας μας, και δεν εκτείνεται πέραν του σκοπού αυτού. Η NEWCORE δηλώνει ότι δεν διαβιβάζει προσωπικά δεδομένα σε τρίτους, εκτός εάν αυτό επιτάσσεται από το Νόμο και/ή τις αρμόδιες Αρχές.

Ασφάλεια

Για τις παραγγελίες μέσω της Ιστοσελίδας της, η NEWCORE κάνει χρήση του πρωτοκόλλου Secure Socket Layer (SSL), προκειμένου να διασφαλίσει την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Το σύστημα αυτό κρυπτογραφεί τα στοιχεία σας πριν την αποστολή τους μέσω διαδικτύου και συγκαταλέγεται μεταξύ των καλύτερων λογισμικών που προσφέρονται σήμερα για ασφαλείς εμπορικές συναλλαγές.

Τροποποιήσεις

Οποιαδήποτε τροποποίηση στην παρούσα Δήλωση Απορρήτου θα εμφανίζεται εγκαίρως σε αυτή την Ιστοσελίδα.

Δικαιώματα Υποκειμένων Προσωπικών Δεδομένων

Οι χρήστες της Ιστοσελίδας της NEWCORE διατηρούν το δικαίωμα ενημέρωσης, πρόσβασης, αντίρρησης και παροχής προσωρινής δικαστικής προστασίας ως προς τα προσωπικά τους δεδομένα, σύμφωνα με τα άρθρα 11 έως και 14 του Νόμου 2472/1997.

Αποδοχή όρων

Η χρήση του Ιστοτόπου της NEWCORE συνεπάγεται την αποδοχή από μέρους σας και την παροχή συγκατάθεσης στη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για τη χρήση που ορίζεται παραπάνω. Σε περίπτωση που δεν συμφωνείτε με την παρούσα Δήλωση Απορρήτου της NEWCORE , παρακαλούμε να απέχετε από την περαιτέρω χρήση του παρόντος Ιστοτόπου.